Kotletid ei pea alati olema lihast, ka köögiviljadest võib vahelduseks ääretult maitsvad kotletid valmis küpsetada.
Koostisosad
1 suvikõrvits (300 g)
pool sibulat
1 küüslaugu küüs
2 peotäit spinatilehti
2 muna
3 spl kaerajahu/riisijahu (võib ka nisujahu)
100 g riivjuustu
sool, pipar maitse järgi
praadimiseks õli
1
Sega muna jahu, soola ja pipraga. Riivi suvikõrvits ja pigista sellest üleliigne vesi välja. Tükelda sibul, küüslauk ja spinatilehed. Seejärel lisa riivitud ja tükeldatud köögiviljad koos riivjuustuga muna-jahu segule ning sega ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa jahu, et saada hästi koos püsiv (kuid siiski mahlane) mass, mida on lihtne pannil praadida.
2
Prae pannil õlis (eelistatult oliivõli) kotletid kuldpruuniks. Serveeri näiteks kodujuustu või kreeka jogurtiga. Maitseb oivaliselt!
Koostisosad
Koostisosad
1 suvikõrvits (300 g)
pool sibulat
1 küüslaugu küüs
2 peotäit spinatilehti
2 muna
3 spl kaerajahu/riisijahu (võib ka nisujahu)
100 g riivjuustu
sool, pipar maitse järgi
praadimiseks õli