Kui koos on juba konjak, tume šokolaad ja vahukoor, ei ole võimalik koogiga väga kergesti liiale minna. Rammusa suutäiega saab päris kiiresti magusaisu leevendatud.
Põhja valmistamiseks sulata või, sega purustatud küpsistega ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Pane põhi täidise valmistamise ajaks külmikusse, nii on täidist lihtsam ilma põhja lõhkumata peale kanda.
Seejärel sega omavahel toorjuust, vahustatud vahukoor, suhkur ja konjak. Sulata vesivannil šokolaad ja sega toorjuustuseguga ühtlaseks. Vala täidis koogipõhjale ja aseta külmikusse tahkuma.
Enne serveerimist vahusta ülejäänud vahukoor suhkruga. Seejärel kaunista kook tordipritsi abil ja söelu peale kakaopulbrit. Miks mitte lisada kaunistuseks ka marju, vaarikad sobivad siia ideaalselt! Kook on parim, kui on külmikus seisnud üleöö (sel juhul valmista vahukoore kate järgmisel päeval), kuid tegelikult saab seda serveerida juba ka 4-5 tunni mõõdudes.
Koostisosad
Juhised
Põhja valmistamiseks sulata või, sega purustatud küpsistega ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Pane põhi täidise valmistamise ajaks külmikusse, nii on täidist lihtsam ilma põhja lõhkumata peale kanda.
Seejärel sega omavahel toorjuust, vahustatud vahukoor, suhkur ja konjak. Sulata vesivannil šokolaad ja sega toorjuustuseguga ühtlaseks. Vala täidis koogipõhjale ja aseta külmikusse tahkuma.
Enne serveerimist vahusta ülejäänud vahukoor suhkruga. Seejärel kaunista kook tordipritsi abil ja söelu peale kakaopulbrit. Miks mitte lisada kaunistuseks ka marju, vaarikad sobivad siia ideaalselt! Kook on parim, kui on külmikus seisnud üleöö (sel juhul valmista vahukoore kate järgmisel päeval), kuid tegelikult saab seda serveerida juba ka 4-5 tunni mõõdudes.