Aeg-ajalt meeldib mulle taimseid ja kergemaid toite nautida. Eriti armastan ma kikerherneid. Võileivamäärdena saab neist koos päikesekuivatatud tomatitega ideaalse koosluse ning mis veel parem, see valmib imelihtsalt.
Pese ja kurna kikerherned. Lisa vesi, oliiviõli, maitse järgi soola, pipart ja ürte ning purusta köögikombaini või saumikseriga võimalikult ühtlaseks. Vee kogust reguleeri vastavalt sellele, millise tekstuuriga määret soovid. See ei tohiks jääda liiga tihke, kuid ka mitte vedel, sest nii ei ole seda mugav leivale määrida.
Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja lisa määrdele. Ning valmis see ongi! Kõige mugavam on seda hoiustada purgis.
Koostisosad
Juhised
Pese ja kurna kikerherned. Lisa vesi, oliiviõli, maitse järgi soola, pipart ja ürte ning purusta köögikombaini või saumikseriga võimalikult ühtlaseks. Vee kogust reguleeri vastavalt sellele, millise tekstuuriga määret soovid. See ei tohiks jääda liiga tihke, kuid ka mitte vedel, sest nii ei ole seda mugav leivale määrida.
Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja lisa määrdele. Ning valmis see ongi! Kõige mugavam on seda hoiustada purgis.