Printimise sätted:

Kikerherne määre päikesekuivatatud tomatitega

Ettevalmistusaeg15 minutitAeg kokku15 minutit

Aeg-ajalt meeldib mulle taimseid ja kergemaid toite nautida. Eriti armastan ma kikerherneid. Võileivamäärdena saab neist koos päikesekuivatatud tomatitega ideaalse koosluse ning mis veel parem, see valmib imelihtsalt.

Koostisosad
 1 purk kikerherneid (400 g)
 4 spl oliiviõli
 50-75 ml vett
 soola, pipart, ürte
 peotäis päikesekuivatatud tomateid
1

Pese ja kurna kikerherned. Lisa vesi, oliiviõli, maitse järgi soola, pipart ja ürte ning purusta köögikombaini või saumikseriga võimalikult ühtlaseks. Vee kogust reguleeri vastavalt sellele, millise tekstuuriga määret soovid. See ei tohiks jääda liiga tihke, kuid ka mitte vedel, sest nii ei ole seda mugav leivale määrida.

2

Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja lisa määrdele. Ning valmis see ongi! Kõige mugavam on seda hoiustada purgis.