See tummine küpsetamata šokolaadikook on küll iga šokolaadisõbra unistus. Põhjaks krõmpsuv küpsis, täidiseks tume šokolaad ja piimašokolaad rammusa toorjuustuga ja katteks purustatud pähklid. Ning mis on eriti tore - kooki saab süüa juba pool tundi peale valmimist!
Koogipõhja valmistamiseks sega purustatud küpsised sulatatud võiga ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Pane koogipõhi täidise valmistamise ajaks külmikusse tahkuma.
Täidise jaoks sega toorjuust suhkruga ja jaga kogus pooleks. Esimese poolega sega vesivannil sulatatud tume šokolaad ning määri see koogipõhjale. Pane külmikusse umbes 20 minutiks tahkuma, et teist kihti oleks mugavam peale kanda. Seejärel sega teine pool toorjuustust vesivannil sulatatud piimašokolaadiga ja määri koogile. Hoia kooki vähemalt pool tundi külmikus. Enne serveerimist kaunista kook purustatud pähklitega.
Koostisosad
Juhised
Koogipõhja valmistamiseks sega purustatud küpsised sulatatud võiga ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Pane koogipõhi täidise valmistamise ajaks külmikusse tahkuma.
Täidise jaoks sega toorjuust suhkruga ja jaga kogus pooleks. Esimese poolega sega vesivannil sulatatud tume šokolaad ning määri see koogipõhjale. Pane külmikusse umbes 20 minutiks tahkuma, et teist kihti oleks mugavam peale kanda. Seejärel sega teine pool toorjuustust vesivannil sulatatud piimašokolaadiga ja määri koogile. Hoia kooki vähemalt pool tundi külmikus. Enne serveerimist kaunista kook purustatud pähklitega.