Kui tahaks midagi kiiret ja tervislikku, on täidetud kabatšokk väga hea variant. Vürtsikas seene-köögiviljatäidis ja mahe mozzarella on fantastiline kooslus ja kabatšoki lootsikute sees näeb kogu eine ka stiilne välja!
Lõika kabatšokk pooleks ja tühjenda sisu nii, et kabatšoki lootsikud jääksid piisavalt tugevad (mitte liiga õhukesed).
Tükelda köögiviljad. Prae oliivõlis šampinjonid, küüslauk, paprika, porru ja tšillipipar (ettevaatust kogusega) õrnalt läbi.
Sega juurde tükeldatud kabatšoki sisu ja maitseroheline (neid ei ole vaja enam praadida), kodujuust, sool ja pipar. Valmista pigem vürtsikas täidis, sest kabatšoki lootsikud ja mozzarella on mahedad ja nii jääb tulemus piisavalt maitsekas.
Aseta kabatšoki lootsikud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vala täidis mõlemasse lootsikusse ja kata mozzarella viiludega.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni mozzarella on õrnalt kuldpruun ja kabatšokk on pehme. Kes krõbedat katet ei eelista, võib mozzarella alles poole küpsemise pealt juurde lisada, nii jääb kate pehme ja kreemjas.
Koostisosad
Juhised
Lõika kabatšokk pooleks ja tühjenda sisu nii, et kabatšoki lootsikud jääksid piisavalt tugevad (mitte liiga õhukesed).
Tükelda köögiviljad. Prae oliivõlis šampinjonid, küüslauk, paprika, porru ja tšillipipar (ettevaatust kogusega) õrnalt läbi.
Sega juurde tükeldatud kabatšoki sisu ja maitseroheline (neid ei ole vaja enam praadida), kodujuust, sool ja pipar. Valmista pigem vürtsikas täidis, sest kabatšoki lootsikud ja mozzarella on mahedad ja nii jääb tulemus piisavalt maitsekas.
Aseta kabatšoki lootsikud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vala täidis mõlemasse lootsikusse ja kata mozzarella viiludega.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni mozzarella on õrnalt kuldpruun ja kabatšokk on pehme. Kes krõbedat katet ei eelista, võib mozzarella alles poole küpsemise pealt juurde lisada, nii jääb kate pehme ja kreemjas.