Pühapäevahommikused pannkoogid võivad ka kerged ja tervislikud olla. Miks mitte valmistada need hoopis banaanidest, marjadest ja kaerajahust. Banaan ja marjad annavad tohutult mahlasust ja erksust ning nii ei ole suhkrut lisada vajagi. Retseptist jätkub pannkooke kahele.
Alustuseks purusta banaanid blenderi või saumiksriga. Lisa muna, sõrmede vahel purustatud vaarikad (külmununa on neid lihtne purustada) ja kaerajahu ning sega taigen ühtlaseks.
Prae pannkoogid pannil oliivõlis. Kuna banaanist taigen võib kergesti kõrbema minna ja ei taha nii hästi koos püsida kui nisujahust taigen, on lihtsam valmistada pisikesed pannkoogid ning küpsetada neid pigem madalal kuumusel. Pannkoogid tuleb üpris vara ümber keerata ja teha seda ettevaatlikult, et pannkoogid katki ei läheks. Tulemus on see-eest ääretult mahlane! Pannkooke on hea serveerida näiteks Kreeka jogurti ja marjadega.
Koostisosad
Juhised
Alustuseks purusta banaanid blenderi või saumiksriga. Lisa muna, sõrmede vahel purustatud vaarikad (külmununa on neid lihtne purustada) ja kaerajahu ning sega taigen ühtlaseks.
Prae pannkoogid pannil oliivõlis. Kuna banaanist taigen võib kergesti kõrbema minna ja ei taha nii hästi koos püsida kui nisujahust taigen, on lihtsam valmistada pisikesed pannkoogid ning küpsetada neid pigem madalal kuumusel. Pannkoogid tuleb üpris vara ümber keerata ja teha seda ettevaatlikult, et pannkoogid katki ei läheks. Tulemus on see-eest ääretult mahlane! Pannkooke on hea serveerida näiteks Kreeka jogurti ja marjadega.