Mahlased lehttaigna pirukad, mille sisuks on spinat ja ürtidega toorjuust.
Sulata lehttaigen ja lõika see ruutudeks (vastavalt sellele, kui suuri pirukaid soovid).
Täidise valmistamiseks nõruta sulanud spinatist suurem osa vett välja ja sega spinat toorjuustuga. Maitsesta soola ja pipraga ja aseta iga lehttaigna ruudu keskele umbes 1 tl täidist. Voldi lehttaigen pooleks, et tekiks kolmnurk ja kinnita servad tugevalt kahvli abil.
Määri pirukad lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid.
Lase enne serveerimist veidi jahtuda, kuna täidis on ahjust välja võttes veel mõnda aega tulikuum. Pirukad on parimad värskena.
Koostisosad
Juhised
Sulata lehttaigen ja lõika see ruutudeks (vastavalt sellele, kui suuri pirukaid soovid).
Täidise valmistamiseks nõruta sulanud spinatist suurem osa vett välja ja sega spinat toorjuustuga. Maitsesta soola ja pipraga ja aseta iga lehttaigna ruudu keskele umbes 1 tl täidist. Voldi lehttaigen pooleks, et tekiks kolmnurk ja kinnita servad tugevalt kahvli abil.
Määri pirukad lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid.
Lase enne serveerimist veidi jahtuda, kuna täidis on ahjust välja võttes veel mõnda aega tulikuum. Pirukad on parimad värskena.