See juustukook on just parajalt kreemjas ja mõnusalt rammus, laim ja šokolaad on fantastiline kooslus.
Purusta küpsised (jäta 2 küpsist katte jaoks), sega sulatatud võiga ja suru küpsetuspaberiga kaetud 18-20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale.
Täidise jaoks vahusta munad suhkruga. Lisa juurde toasoe toorjuust ja vahusta ühtlaseks. Riivi laimidelt koor ja pressi välja mahl. Osa laimi koorest jäta kaunistuseks, ülejäänu sega koos mahlaga toorjuustusegu hulka.
Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit, kuni kook on pealt õrnalt kuldpruun. Aseta küpsemise ajaks ahju kauss veega, et vältida koogi pragunemist.
Vahepeal sega hapukoor suhkruga. Seejärel võta kook välja, kata hapukoorega ning küpseta 230-kraadises ahjus veel 5 minutit.
Kaunista kook ülejäänud küpsisepuru ja riivitud laimikoorega. Kook on parim, kui on seisnud külmikus üleöö.
Koostisosad
Juhised
Purusta küpsised (jäta 2 küpsist katte jaoks), sega sulatatud võiga ja suru küpsetuspaberiga kaetud 18-20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale.
Täidise jaoks vahusta munad suhkruga. Lisa juurde toasoe toorjuust ja vahusta ühtlaseks. Riivi laimidelt koor ja pressi välja mahl. Osa laimi koorest jäta kaunistuseks, ülejäänu sega koos mahlaga toorjuustusegu hulka.
Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit, kuni kook on pealt õrnalt kuldpruun. Aseta küpsemise ajaks ahju kauss veega, et vältida koogi pragunemist.
Vahepeal sega hapukoor suhkruga. Seejärel võta kook välja, kata hapukoorega ning küpseta 230-kraadises ahjus veel 5 minutit.
Kaunista kook ülejäänud küpsisepuru ja riivitud laimikoorega. Kook on parim, kui on seisnud külmikus üleöö.