Lihtsuses peitub võlu - vaid kolmest komponendist saab erineva väljanägemisega ja omalaadsed trühvlid.
Purusta küpsised peeneks puruks (kõige mugavam on seda teha köögikombainis). Jäta väike osa küpsisepurust katte jaoks ja sega ülejäänu toorjuustuga ühtlaseks massiks. Aseta umbes tunniks külmikusse tahenema.
Seejärel vormi sellest käte vahel pallikesed ning aseta need uuesti külmikusse, kuni valmistad kattematerjale.
Valmistasin 3 eri sorti katet. Kõigepealt sulatasin vesivannil üle poole valgest šokolaadist ning kastsin osa trühvleid hambatiku abil glasuurist läbi. Asetasin hõbepaberile (et trühvleid oleks hiljem lihtsam pinnalt kätte saata) ning katsin vähese küpsisepuruga.
Teise osa šokolaadist riivisin peeneks ning veeretasin trühvlid sellest läbi.
Viimase kattematerjalina kasutasin lihtsalt küpsisepuru veeretades trühvlid sellest läbi. Kõik kolm varianti maitsevad suurepäraselt!
Koostisosad
Juhised
Purusta küpsised peeneks puruks (kõige mugavam on seda teha köögikombainis). Jäta väike osa küpsisepurust katte jaoks ja sega ülejäänu toorjuustuga ühtlaseks massiks. Aseta umbes tunniks külmikusse tahenema.
Seejärel vormi sellest käte vahel pallikesed ning aseta need uuesti külmikusse, kuni valmistad kattematerjale.
Valmistasin 3 eri sorti katet. Kõigepealt sulatasin vesivannil üle poole valgest šokolaadist ning kastsin osa trühvleid hambatiku abil glasuurist läbi. Asetasin hõbepaberile (et trühvleid oleks hiljem lihtsam pinnalt kätte saata) ning katsin vähese küpsisepuruga.
Teise osa šokolaadist riivisin peeneks ning veeretasin trühvlid sellest läbi.
Viimase kattematerjalina kasutasin lihtsalt küpsisepuru veeretades trühvlid sellest läbi. Kõik kolm varianti maitsevad suurepäraselt!