Nostalgiahõnguline kohupiimavorm valmib imelihtsalt! Maitseb hästi marjakisselliga või suvisel ajal näiteks maasika toormoosiga.
Koostisosad
600 g kohupiima (kasutasin Otto ricottat)
3 muna
5 spl suhkrut
2 spl nisujahu
100 g rosinaid
veidi sidrunihapet või sidrunimahla
lisandiks näiteks marjakisselli või toormoosi
1
Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, sidrunihape ja nisujahu ning sega ühtlaseks. Viimasena lisa rosinad ja vala segu võiga määritud kandilisse 20x20 cm suurusega vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 35-45 minutit. Lase täielikult jahtuda ja serveeri koos kisselli või millegi muu meelepärasega (suvisel ajal sobib ideaalselt maasika toormoos).

Koostisosad
Koostisosad
600 g kohupiima (kasutasin Otto ricottat)
3 muna
5 spl suhkrut
2 spl nisujahu
100 g rosinaid
veidi sidrunihapet või sidrunimahla
lisandiks näiteks marjakisselli või toormoosi