Rabarbereid on maal veel küllalt, seega tuleb aina uusi retsepte katsetada. Seekord valmis üks mahlane rabarberikook kohupiima ja krõbeda kaerajahust põhjaga. Taaskord üks meeletult hea kooslus!
Koogipõhja valmistamiseks sega omavahel kuivained, neile lisa omakorda juurde sulatatud või ja viimasena muna. Sega ühtlaseks ja suru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja külgedele.
Täidise valmistamiseks vahusta munad suhkruga, sega juurde kohupiim ja viimasena kooritud ja tükeldatud rabarberid. Vala täidis koogipõhjale ja küpseta 180-kraadises pöördõhuga ahjus 1 tund. Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda, et kohupiim tahkeks muutuks ja maitsed kõige paremini esile tuleksid.
Koostisosad
Juhised
Koogipõhja valmistamiseks sega omavahel kuivained, neile lisa omakorda juurde sulatatud või ja viimasena muna. Sega ühtlaseks ja suru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja külgedele.
Täidise valmistamiseks vahusta munad suhkruga, sega juurde kohupiim ja viimasena kooritud ja tükeldatud rabarberid. Vala täidis koogipõhjale ja küpseta 180-kraadises pöördõhuga ahjus 1 tund. Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda, et kohupiim tahkeks muutuks ja maitsed kõige paremini esile tuleksid.