See patuvaba ahvatlus on vaba nisust, suhkrust ja isegi piimatoodetest ning on täiesti taimne. Algne retsept on pärit Ragne Värk raamatust "Paleo. Patuvabad koogid ja magustoidud", tegin mõned muudatused ning kook kukkus välja üllatavalt magus ja rammus, nagu üks tõeline šokolaadikook.
Koogipõhja valmistamiseks purusta blenderis eraldi pähklid ning datlid koos toasooja kookosõliga ühtlaseks massiks, sega kokku ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja külgedele. Kui soovid krõmpsu koogipõhja, püreesta pähkleid pigem vähem, kui jällegi ühtlasemat, siis veidi rohkem. Pane koogipõhi täidise valmistamise ajaks külmikusse tahkuma.
Seejärel püreesta blenderis kookoskreem, datlid ja kookosõli ühtlaseks massiks. Sega vispliga juurde kakaopulber ja vala täidis koogipõhjale. Lase koogil külmikus vähemalt 3-4 tundi tahkuda, kaunista värskete marjade või muuga.
Koostisosad
Juhised
Koogipõhja valmistamiseks purusta blenderis eraldi pähklid ning datlid koos toasooja kookosõliga ühtlaseks massiks, sega kokku ja suru 20 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja külgedele. Kui soovid krõmpsu koogipõhja, püreesta pähkleid pigem vähem, kui jällegi ühtlasemat, siis veidi rohkem. Pane koogipõhi täidise valmistamise ajaks külmikusse tahkuma.
Seejärel püreesta blenderis kookoskreem, datlid ja kookosõli ühtlaseks massiks. Sega vispliga juurde kakaopulber ja vala täidis koogipõhjale. Lase koogil külmikus vähemalt 3-4 tundi tahkuda, kaunista värskete marjade või muuga.