Seekord ühendasin brownies nii bataadi kui banaani, mis mõlemad annavad küpsetisele magusust. Valge suhkru asemel kasutasin veidi mett ja nisujahu asemel rukkijahu. Tulemuseks on vähemagus ja kerge brownie, mida süümepiinadeta nautida.
Kõigepealt keeda bataat pehmeks, vala ära vesi ja püreesta ühtlaseks. Purusta banaan kahvliga ja sega bataadi hulka. Seejärel lisa munad ning sulatatud või ja mesi. Viimasena lisa omavahel segatud jahu, kakaopulber ja küpsetuspulber ning sega taigen ühtlaseks.
Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm suurusesse vormi ja kata purustatud pähklite või mandlitega (kasutasin mõlemaid). Küpseta 180-kraadises pöördõhuga ahjus 30 minutit. Enne serveerimist lase browniel veidi jahtuda.
Koostisosad
Juhised
Kõigepealt keeda bataat pehmeks, vala ära vesi ja püreesta ühtlaseks. Purusta banaan kahvliga ja sega bataadi hulka. Seejärel lisa munad ning sulatatud või ja mesi. Viimasena lisa omavahel segatud jahu, kakaopulber ja küpsetuspulber ning sega taigen ühtlaseks.
Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm suurusesse vormi ja kata purustatud pähklite või mandlitega (kasutasin mõlemaid). Küpseta 180-kraadises pöördõhuga ahjus 30 minutit. Enne serveerimist lase browniel veidi jahtuda.