Midagi neile, kes naudivad mustsõstra kanget maitset küpsetistes, sest mustsõstraga siin koonerdatud ei ole. Seest mahlaseid muffineid katab krõbe kaerahelbe puru. Äärmiselt maitsev kooslus.
Kõigepealt vahusta munad suhkruga, lisa piim, sulatatud või ja omavahel segatud kuivained. Sega taigen ühtlaseks ja viimasena lisa taignasse mustsõstrad. Jaga taigen umbes 11-12 muffinivormi vahel.
Seejärel valmista purukate. Selleks sulata 50 g võid, lisa kiirkaerahelbed ja 1 spl suhkrut ning sega ühtlaseks. Puista puru muffinitele ja küpseta muffineid 200-kraadises ahjus 25 minutit. Enne serveerimist lase muffinitel veidi jahtuda, kuna nende sees olev mustsõstratäidis on alguses tulikuum.
Koostisosad
Juhised
Kõigepealt vahusta munad suhkruga, lisa piim, sulatatud või ja omavahel segatud kuivained. Sega taigen ühtlaseks ja viimasena lisa taignasse mustsõstrad. Jaga taigen umbes 11-12 muffinivormi vahel.
Seejärel valmista purukate. Selleks sulata 50 g võid, lisa kiirkaerahelbed ja 1 spl suhkrut ning sega ühtlaseks. Puista puru muffinitele ja küpseta muffineid 200-kraadises ahjus 25 minutit. Enne serveerimist lase muffinitel veidi jahtuda, kuna nende sees olev mustsõstratäidis on alguses tulikuum.