Mini pavlovad sidrunikreemiga

KategooriaRaskusasteKeskmine

Pavlova minikoogid on efektseks kaunistuseks laual. Neid saab kaunistada erinevat sorti kreemide ja marjadega, samuti saab neid valmistada erineva kuju ja kõrgusega.

Ettevalmistusaeg30 minutitKüpsetusaeg1 tund 10 minutitAeg kokku1 tund 40 minutit
Koostisosad
 4 munavalget
 näpuotsa täis soola
 100 g suhkrut
 100 g tuhksuhkrut
 1 spl kartulitärklist
 1 tl sidrunimahla
Täidis
 200 g toorjuustu
 200 ml 35% vahukoort
 100 g lemon curdi
1

Kõigepealt vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Seejärel lisa vähehaaval (osade kaupa) ning vahepeal vahustades suhkur, tuhksuhkur ja viimasena ka sidrunimahl. Kui vaht on ühtlane, sega juurde kartulitärklis. Aseta supilusika või tordipritsi abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ringjad pavlovad, mille keskele jäta kindlasti lohud (sinna on hiljem mugav täidis paigutada).

2

Eelkuumuta ahi 100 kraadini ja küpseta pavlovaid 1 tund ja 10 minutit. Enne täidise lisamist lase täielikult jahtuda, mugav on pavlovad valmis küpsetada juba eelmisel päeval.

3

Täidise jaoks valmistasin eelnevalt lemon curdi ehk sidrunivõide, mille segasin vahustatud vahukoore ja toorjuustuga. Kuna lemon curd on ise juba piisavalt magus, siis eelistasin suhkurt mitte lisada. Kuid siin saab igaüks ise katsetada, kui palju lemon curdi täpselt lisada ja kas on vajadus suhkru järele. Täidise võib samuti pavlovale paigutada supilusika abil, kuid kes soovib ilusamat tulemust, siis on heaks abiliseks tordiprits. Kaunistada saab marjade, riivitud šokolaadi või muu meelepärasega.

Koostisosad

Koostisosad
 4 munavalget
 näpuotsa täis soola
 100 g suhkrut
 100 g tuhksuhkrut
 1 spl kartulitärklist
 1 tl sidrunimahla
Täidis
 200 g toorjuustu
 200 ml 35% vahukoort
 100 g lemon curdi

Juhised

1

Kõigepealt vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Seejärel lisa vähehaaval (osade kaupa) ning vahepeal vahustades suhkur, tuhksuhkur ja viimasena ka sidrunimahl. Kui vaht on ühtlane, sega juurde kartulitärklis. Aseta supilusika või tordipritsi abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ringjad pavlovad, mille keskele jäta kindlasti lohud (sinna on hiljem mugav täidis paigutada).

2

Eelkuumuta ahi 100 kraadini ja küpseta pavlovaid 1 tund ja 10 minutit. Enne täidise lisamist lase täielikult jahtuda, mugav on pavlovad valmis küpsetada juba eelmisel päeval.

3

Täidise jaoks valmistasin eelnevalt lemon curdi ehk sidrunivõide, mille segasin vahustatud vahukoore ja toorjuustuga. Kuna lemon curd on ise juba piisavalt magus, siis eelistasin suhkurt mitte lisada. Kuid siin saab igaüks ise katsetada, kui palju lemon curdi täpselt lisada ja kas on vajadus suhkru järele. Täidise võib samuti pavlovale paigutada supilusika abil, kuid kes soovib ilusamat tulemust, siis on heaks abiliseks tordiprits. Kaunistada saab marjade, riivitud šokolaadi või muu meelepärasega.

Notes

Mini pavlovad sidrunikreemiga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga