Mahlane kukeseenetäidis krõbedal lehttaigna põhjal - täiuslik kooslus!
Kõigepealt prae kukeseened võis, kuni tekkinud vesi on aurustunud. Seejärel lisa tükeldatud sibul ja prae, kuni nii sibul kui kukeseened on parajalt küpsenud (kuid siiski veel mahlased).
Sega munad hapukoore, riivjuustu, soola, pipra ja maitserohelisega. Aseta lehttaigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et kõik taigna servad jääksid kõrgemale ja takistaksid täidise voolamist plaadile (juhul kui lehttaigen on ahjuplaadist väiksem, rulli taigna servad sissepoole, et tekiksid kõrgemad servad).
Laota praetud kukeseened (sibulaga) ühtlaselt lehttaignale ja vala neile täidis. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni täidis on hüübinud. Küpsetis on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult.
Koostisosad
Juhised
Kõigepealt prae kukeseened võis, kuni tekkinud vesi on aurustunud. Seejärel lisa tükeldatud sibul ja prae, kuni nii sibul kui kukeseened on parajalt küpsenud (kuid siiski veel mahlased).
Sega munad hapukoore, riivjuustu, soola, pipra ja maitserohelisega. Aseta lehttaigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et kõik taigna servad jääksid kõrgemale ja takistaksid täidise voolamist plaadile (juhul kui lehttaigen on ahjuplaadist väiksem, rulli taigna servad sissepoole, et tekiksid kõrgemad servad).
Laota praetud kukeseened (sibulaga) ühtlaselt lehttaignale ja vala neile täidis. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni täidis on hüübinud. Küpsetis on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult.