Seekordne retsept on mõeldud eelkõige vana veneaegse vahvlimasinaga küpsetamiseks. Minul on see maakodus olemas ja endiselt töökorras, vahvlid tulevad selle masinaga imeliselt head ja meenutavad ehedat lapsepõlve. Retseptist sain 15 keskmise suurusega vahvlit.
Vahusta munad suhkruga, lisa piim, sulatatud või ning viimasena jahu ja kaneel. Juhul kui soovid lisada vahvlitele veidi erksamat maitset, võib lisada taignale ka kardemoni. Sega taigen ühtlaseks ja küpseta sellest ükshaaval kuldpruunid vahvlid. Keera vahvlid kohe kuumalt rulli ja lase jahtuda, jahtununa muutuvad vahvlid krõbedaks.
Enne küpsetamist veendu, et vahvlimasin on saavutanud piisava kuumuse. Juhul kui vahvlid jäävad masina külge kinni ja ei taha kergesti lahti tulla, võib plaatidele määrida enne taigna lisamist veidi võid.
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad suhkruga, lisa piim, sulatatud või ning viimasena jahu ja kaneel. Juhul kui soovid lisada vahvlitele veidi erksamat maitset, võib lisada taignale ka kardemoni. Sega taigen ühtlaseks ja küpseta sellest ükshaaval kuldpruunid vahvlid. Keera vahvlid kohe kuumalt rulli ja lase jahtuda, jahtununa muutuvad vahvlid krõbedaks.
Enne küpsetamist veendu, et vahvlimasin on saavutanud piisava kuumuse. Juhul kui vahvlid jäävad masina külge kinni ja ei taha kergesti lahti tulla, võib plaatidele määrida enne taigna lisamist veidi võid.