Kohevad, magusad ja samal ajal veidi mõrkja kontrastiga kohvi-kakao muffinid.
Vahusta munad suhkruga. Sega juurde sulatatud või ja kohv (mida kangema kohvi valmistad, seda erksam jääb kohvi maitse muffinites). Viimasena lisa omavahel segatud kuivained ja sega taigen ühtlaseks.
Jaga taigen 10-12 muffinivormi vahel, puista peale mandlilaastud ja küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit (jälgi, millal muffinid on kenasti kohevaks kerkinud). Muffinid on maitsvad nii soojalt kui jahtunult. Jahtunult soovitan neid hoiustada õhukindlalt, nii säilib nende mahlasus ja pehmus.
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad suhkruga. Sega juurde sulatatud või ja kohv (mida kangema kohvi valmistad, seda erksam jääb kohvi maitse muffinites). Viimasena lisa omavahel segatud kuivained ja sega taigen ühtlaseks.
Jaga taigen 10-12 muffinivormi vahel, puista peale mandlilaastud ja küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit (jälgi, millal muffinid on kenasti kohevaks kerkinud). Muffinid on maitsvad nii soojalt kui jahtunult. Jahtunult soovitan neid hoiustada õhukindlalt, nii säilib nende mahlasus ja pehmus.