Alates hetkest, kui avastasin enda jaoks ise tehtud müsli, ei ole ma seda enam poest ostnud. Ise tehes saab müslisse lisada just enda lemmik koostisosi, rääkimata sellest, et ise saab müsli seest ka suhkru välja jätta. Naudin seda kõige meelsamini maitsestamata jogurtiga!
Sega omavahel kaerahelbed, pähklid ja seemned (hakkisin pähklid väiksemateks tükkideks, et mugavam süüa oleks, võib ka terved pähklid lisada). Sulata potis kookosõli koos meega ning sega kuivainetega ühtlaseks massiks. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni müsli on kuldpruun. Kuna ahjud on erinevad, siis jälgi, et liiga tumedaks ei küpseks.
Jahuta müsli täielikult ja alles siis lisa kuivatatud puuviljad. Aprikoosid hakkisin väiksemateks tükkideks. Hoiusta müslit õhukindlas purgis.
Koostisosad
Juhised
Sega omavahel kaerahelbed, pähklid ja seemned (hakkisin pähklid väiksemateks tükkideks, et mugavam süüa oleks, võib ka terved pähklid lisada). Sulata potis kookosõli koos meega ning sega kuivainetega ühtlaseks massiks. Laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni müsli on kuldpruun. Kuna ahjud on erinevad, siis jälgi, et liiga tumedaks ei küpseks.
Jahuta müsli täielikult ja alles siis lisa kuivatatud puuviljad. Aprikoosid hakkisin väiksemateks tükkideks. Hoiusta müslit õhukindlas purgis.