Suvel on hea varuda sügavkülmikusse parajas koguses jäätist, et seda sooja ilmaga lihtne haarata oleks. Isetehtud jäätise suur eelis on see, et saad selle valmistada just enda maitse-eelistuste järgi.
Vahusta vahukoor koos suhkruga kohevaks, lisa juurde kohupiim ja vahusta õrnalt läbi, kuni segu on ühtlane ja kreemjas.
Haki/purusta küpsised ja šokolaad parajalt väikesteks tükikesteks ja lisa vahukoore-kohupiima segu hulka. Soovi korral lisa veel muidki koostisosi, nagu erinevad marjad, iirisekommid, kookoshelbed. Kuid kui soovid siiski cookies 'n cream jäätise juurde jääda, siis küpsistest ja šokolaadist piisab.
Vala kogu segu karpi ja aseta sügavkülmikusse. Enne serveerimist tuleb jäätis vähemalt 20 minutit varem sulama võtta. Serveerimisel valmistasin katteks šokolaadi-konjaki glasuuri. Selleks sulatasin šokolaadi koos vähese piima ja konjakiga ning valasin jäätisele.
Koostisosad
Juhised
Vahusta vahukoor koos suhkruga kohevaks, lisa juurde kohupiim ja vahusta õrnalt läbi, kuni segu on ühtlane ja kreemjas.
Haki/purusta küpsised ja šokolaad parajalt väikesteks tükikesteks ja lisa vahukoore-kohupiima segu hulka. Soovi korral lisa veel muidki koostisosi, nagu erinevad marjad, iirisekommid, kookoshelbed. Kuid kui soovid siiski cookies 'n cream jäätise juurde jääda, siis küpsistest ja šokolaadist piisab.
Vala kogu segu karpi ja aseta sügavkülmikusse. Enne serveerimist tuleb jäätis vähemalt 20 minutit varem sulama võtta. Serveerimisel valmistasin katteks šokolaadi-konjaki glasuuri. Selleks sulatasin šokolaadi koos vähese piima ja konjakiga ning valasin jäätisele.