Midagi mõnusalt magusat siia pimedasse ja jahedasse sügisesse. Täidiseks on kreemjas toorjuustu ja karamelli segu ning katteks soolakas karamell koos purustatud mandlitega. Eriti nauditav mõrkja kohviga.
Koogipõhja valmistamiseks sega purustatud küpsised sulatatud võiga ja suru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimööduga koogivormi põhja.
Täidiseks vahusta munad, lisa toorjuust ja vahusta kergelt läbi. Viimasena lisa pool purki keedetud kondenspiima ja sega täidis ühtlaseks. Vala täidis koogipõhjale ja küpseta kooki 170-kraadises pöördõhuga ahjus 1 tund. Kuna ahjud on erineva võimsusega, siis jälgi kindlasti juba enne tunni täitumist, et kook pealt kõrbema ei läheks. Et kook pealt liialt ei praguneks, võib ahju asetada küpsemise ajaks veega täidetud kuumakindla anuma.
Kui kook on jahtunud, valmista kate. Selleks ei ole vaja teha muud, kui soojendada veidi ülejäänud kondenspiima koos maitse järgi lisatud soolaga. Soojendades muutub see voolavamaks ja nii on seda lihtsam koogile kanda. Nirista kondenspiim koogile ja purusta kaunistuseks mandleid või muud meelepärast.
Koostisosad
Juhised
Koogipõhja valmistamiseks sega purustatud küpsised sulatatud võiga ja suru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimööduga koogivormi põhja.
Täidiseks vahusta munad, lisa toorjuust ja vahusta kergelt läbi. Viimasena lisa pool purki keedetud kondenspiima ja sega täidis ühtlaseks. Vala täidis koogipõhjale ja küpseta kooki 170-kraadises pöördõhuga ahjus 1 tund. Kuna ahjud on erineva võimsusega, siis jälgi kindlasti juba enne tunni täitumist, et kook pealt kõrbema ei läheks. Et kook pealt liialt ei praguneks, võib ahju asetada küpsemise ajaks veega täidetud kuumakindla anuma.
Kui kook on jahtunud, valmista kate. Selleks ei ole vaja teha muud, kui soojendada veidi ülejäänud kondenspiima koos maitse järgi lisatud soolaga. Soojendades muutub see voolavamaks ja nii on seda lihtsam koogile kanda. Nirista kondenspiim koogile ja purusta kaunistuseks mandleid või muud meelepärast.