Kana-kodujuustu pirukas

KategooriaRaskusasteKeskmine

Põhjata pirukates on mõnikord hea ära kasutada külmiku jääke, koostisosadega saab siin paindlik olla ja lisada köögiviljadena täpselt seda, mis kodus olemas on. Lisaks meeldib mulle selliste pirukate puhul nende lihtsus, valmib kiirelt ja kerge vaevaga, kuid maitseb ülihästi.


Ettevalmistusaeg15 minutitKüpsetusaeg30 minutitAeg kokku45 minutit
Koostisosad
 3 muna
 380 g kodujuustu (Tere)
 3 spl nisujahu
 200 g kanahakkliha
 150 g brokkolit
 peotäis oliive
 1 tomat
 100 g riivjuustu
 veidi maitserohelist
1

Prae ja maitsesta kanahakkliha. Keeda või auruta tükeldatud brokkoli pehmeks. Sega munad jahuga, lisa kodujuust, kanaliha, brokkoli ja viilutatud oliivid. Kuna liha sai juba soolane, siis täidisesse enam soola ei lisanud.

2

Vala täidis küpsetuspaberiga kaetud või võiga määritud ahjuvormi (kasutasin 24 cm läbimõõduga ümarat vormi, kõrgema piruka saamiseks kasuta 20-22 cm vormi). Peale lao viilutatud tomat ning raputa maitserohelist ja riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.

Koostisosad

Koostisosad
 3 muna
 380 g kodujuustu (Tere)
 3 spl nisujahu
 200 g kanahakkliha
 150 g brokkolit
 peotäis oliive
 1 tomat
 100 g riivjuustu
 veidi maitserohelist

Juhised

1

Prae ja maitsesta kanahakkliha. Keeda või auruta tükeldatud brokkoli pehmeks. Sega munad jahuga, lisa kodujuust, kanaliha, brokkoli ja viilutatud oliivid. Kuna liha sai juba soolane, siis täidisesse enam soola ei lisanud.

2

Vala täidis küpsetuspaberiga kaetud või võiga määritud ahjuvormi (kasutasin 24 cm läbimõõduga ümarat vormi, kõrgema piruka saamiseks kasuta 20-22 cm vormi). Peale lao viilutatud tomat ning raputa maitserohelist ja riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.

Kana-kodujuustu pirukas

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga