Põhjata pirukates on mõnikord hea ära kasutada külmiku jääke, koostisosadega saab siin paindlik olla ja lisada köögiviljadena täpselt seda, mis kodus olemas on. Lisaks meeldib mulle selliste pirukate puhul nende lihtsus, valmib kiirelt ja kerge vaevaga, kuid maitseb ülihästi.
Prae ja maitsesta kanahakkliha. Keeda või auruta tükeldatud brokkoli pehmeks. Sega munad jahuga, lisa kodujuust, kanaliha, brokkoli ja viilutatud oliivid. Kuna liha sai juba soolane, siis täidisesse enam soola ei lisanud.
Vala täidis küpsetuspaberiga kaetud või võiga määritud ahjuvormi (kasutasin 24 cm läbimõõduga ümarat vormi, kõrgema piruka saamiseks kasuta 20-22 cm vormi). Peale lao viilutatud tomat ning raputa maitserohelist ja riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.
Koostisosad
Juhised
Prae ja maitsesta kanahakkliha. Keeda või auruta tükeldatud brokkoli pehmeks. Sega munad jahuga, lisa kodujuust, kanaliha, brokkoli ja viilutatud oliivid. Kuna liha sai juba soolane, siis täidisesse enam soola ei lisanud.
Vala täidis küpsetuspaberiga kaetud või võiga määritud ahjuvormi (kasutasin 24 cm läbimõõduga ümarat vormi, kõrgema piruka saamiseks kasuta 20-22 cm vormi). Peale lao viilutatud tomat ning raputa maitserohelist ja riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.