Põnevalt hapukad ja ääremiselt lihtsalt valmivad trühvlid, millega saab isegi laps hakkama.
Alustuseks sulata vesivannil šokolaad. Sega omavahel toorjuust, sulatatud šokolaad, riivitud sidrunikoor ja 2 tl sidrunimahla.
Seejärel purusta küpsised ning sega toorjuustuseguga ühtlaseks massiks. Lase segul külmikus mõne tunni jooksul veidi tahkemaks muutuda, et trühvleid oleks mugavam vormida.
Kuna soovisin erinevaid maitseid, siis kasutasin kattena nii kookoshelbeid kui ka kakaopulbrit (veidi mõrkjama variandi jaoks). Kasutades kookoshelbeid on sidruni maitse palju intensiivsem, mõrkjas kakaopulber jätab sidruni küll veidi tahaplaanile, kuid annab see-eest hoopis teistsuguse maitsenüansi. Seega vali kate vastavalt enda eelistusele.
Vormi käte vahel toorjuustu-küpsise segust pallikesed ning veereta osa pallikesi läbi kookoshelveste, teine osa läbi kakaopulbri (või mõne muu sobiva kattematerjali). Aseta mõneks tunniks külmikusse ja trühvlid on valmis!
Koostisosad
Juhised
Alustuseks sulata vesivannil šokolaad. Sega omavahel toorjuust, sulatatud šokolaad, riivitud sidrunikoor ja 2 tl sidrunimahla.
Seejärel purusta küpsised ning sega toorjuustuseguga ühtlaseks massiks. Lase segul külmikus mõne tunni jooksul veidi tahkemaks muutuda, et trühvleid oleks mugavam vormida.
Kuna soovisin erinevaid maitseid, siis kasutasin kattena nii kookoshelbeid kui ka kakaopulbrit (veidi mõrkjama variandi jaoks). Kasutades kookoshelbeid on sidruni maitse palju intensiivsem, mõrkjas kakaopulber jätab sidruni küll veidi tahaplaanile, kuid annab see-eest hoopis teistsuguse maitsenüansi. Seega vali kate vastavalt enda eelistusele.
Vormi käte vahel toorjuustu-küpsise segust pallikesed ning veereta osa pallikesi läbi kookoshelveste, teine osa läbi kakaopulbri (või mõne muu sobiva kattematerjali). Aseta mõneks tunniks külmikusse ja trühvlid on valmis!