Oad ja herned on suurepärased valguallikad! Seetõttu on tore need millegi maitsva sisse n.ö ära peita ja keha saab jälle hulga vajalikke aineid kätte.
Nõruta kikerherned ja oad ning purusta need kahvliga võimalikult ühtlaseks massiks. Lisa tükeldatud küüslauk (või kasuta küüslaugupressi) ja petersell või mõni muu roheline maitsetaim.
Riivi sinna hulka ka sidrunikoor ning soovi korral veidi mahla. Püreesta ühtlaseks massiks.
Seejärel lisa jahu ja maitse järgi sool, pipar ning sega ühtlaseks ja aseta tunnikeseks külmikusse.
Vormi segust pallikesed ning suru nad pannil veidi lapikuks - nii küpsevad kotletid paremini läbi. Küpseta kuumas oliivõlis kuldpruuniks ja serveeri näiteks salatiga. Kastmena on hea kasutada kreeka jogurtit!
Koostisosad
Juhised
Nõruta kikerherned ja oad ning purusta need kahvliga võimalikult ühtlaseks massiks. Lisa tükeldatud küüslauk (või kasuta küüslaugupressi) ja petersell või mõni muu roheline maitsetaim.
Riivi sinna hulka ka sidrunikoor ning soovi korral veidi mahla. Püreesta ühtlaseks massiks.
Seejärel lisa jahu ja maitse järgi sool, pipar ning sega ühtlaseks ja aseta tunnikeseks külmikusse.
Vormi segust pallikesed ning suru nad pannil veidi lapikuks - nii küpsevad kotletid paremini läbi. Küpseta kuumas oliivõlis kuldpruuniks ja serveeri näiteks salatiga. Kastmena on hea kasutada kreeka jogurtit!