Vaid 4 koostisosaga valmivad imelihtsad magusad pallikesed, mis on vabad nii suhkrust, nisust kui ka piimatoodetest. Inspiratsiooni sain veganmaailm.com lehelt (kakao-datlipallid), kuid tegin retsepti veidi ümber. Sain kokku 20 datlipalli.
Koostisosad
200 g kivideta datleid
2 spl kakaopulbrit (kanget magustamata kakaod)
2 spl maapähklivõid
peotäis kookoshelbeid
1
Sega blenderis datlid, maapähklivõi ja kakaopulber ühtlaseks massiks (mass peaks jääma pigem kõvemat sorti). Kindlasti on ühtlase massi saavutamiseks vaja head blenderit, kuna datlid kipuvad purustades kokku kleepuma. Kui soovid anda pallidele erksamat maitset, võid lisada sisse veidi rummi, mis muudab nad rummipallide sarnasteks.
Vala taldrikule peotäis kookoshelbeid, vormi massist käte vahel pallikesed ja veereta need kookoshelveste seest läbi. Hoiusta datlipalle külmikus.

Koostisosad
Koostisosad
200 g kivideta datleid
2 spl kakaopulbrit (kanget magustamata kakaod)
2 spl maapähklivõid
peotäis kookoshelbeid