Datlipallid maapähklivõi ja kakaoga

Kategooria, , RaskusasteAlgaja

Vaid 4 koostisosaga valmivad imelihtsad magusad pallikesed, mis on vabad nii suhkrust, nisust kui ka piimatoodetest. Inspiratsiooni sain veganmaailm.com lehelt (kakao-datlipallid), kuid tegin retsepti veidi ümber. Sain kokku 20 datlipalli.


Ettevalmistusaeg20 minutitAeg kokku20 minutit
Koostisosad
 200 g kivideta datleid
 2 spl kakaopulbrit (kanget magustamata kakaod)
 2 spl maapähklivõid
 peotäis kookoshelbeid
1

Sega blenderis datlid, maapähklivõi ja kakaopulber ühtlaseks massiks (mass peaks jääma pigem kõvemat sorti). Kindlasti on ühtlase massi saavutamiseks vaja head blenderit, kuna datlid kipuvad purustades kokku kleepuma. Kui soovid anda pallidele erksamat maitset, võid lisada sisse veidi rummi, mis muudab nad rummipallide sarnasteks.
Vala taldrikule peotäis kookoshelbeid, vormi massist käte vahel pallikesed ja veereta need kookoshelveste seest läbi. Hoiusta datlipalle külmikus.

Koostisosad

Koostisosad
 200 g kivideta datleid
 2 spl kakaopulbrit (kanget magustamata kakaod)
 2 spl maapähklivõid
 peotäis kookoshelbeid

Juhised

1

Sega blenderis datlid, maapähklivõi ja kakaopulber ühtlaseks massiks (mass peaks jääma pigem kõvemat sorti). Kindlasti on ühtlase massi saavutamiseks vaja head blenderit, kuna datlid kipuvad purustades kokku kleepuma. Kui soovid anda pallidele erksamat maitset, võid lisada sisse veidi rummi, mis muudab nad rummipallide sarnasteks.
Vala taldrikule peotäis kookoshelbeid, vormi massist käte vahel pallikesed ja veereta need kookoshelveste seest läbi. Hoiusta datlipalle külmikus.

Notes

Datlipallid maapähklivõi ja kakaoga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga