Seekord midagi brasiiliapärast. Magus brigadeiro-glasuur porgandimuffinitel!
Muffinitaigen
2 muna
150 g suhkrut
100 g võid
150 ml piima
200 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 keskmine porgand (60 g)
Brigadeiro glasuur
150 ml kondenspiima
1 tl võid
1 tl kakaopulbrit
1
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Lisa sulatatud või ja piim ning sega. Sega omavahel kuivained ja lisa munasegule. Kui segu on ühtlane, lisa viimasena riivitud porgand.
2
Jaga taigen 12 muffinivormi vahel ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
3
Brigadeiro glasuuri jaoks kuumuta paksu põhjaga keedunõus kondenspiim koos või ja kakaoga (pidevalt segades) mõned minutid, kuni segu on veidi paksemaks kuumenenud. Vala koheselt muffinitele.
4
Kõige peale võib kaunistuseks lisada kookoshelbeid, pähkleid, mandlilaaste või šokolaadi.
Delicioso!

Koostisosad
Muffinitaigen
2 muna
150 g suhkrut
100 g võid
150 ml piima
200 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 keskmine porgand (60 g)
Brigadeiro glasuur
150 ml kondenspiima
1 tl võid
1 tl kakaopulbrit