Seekord midagi brasiiliapärast. Magus brigadeiro-glasuur porgandimuffinitel!
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Lisa sulatatud või ja piim ning sega. Sega omavahel kuivained ja lisa munasegule. Kui segu on ühtlane, lisa viimasena riivitud porgand.
Jaga taigen 12 muffinivormi vahel ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Brigadeiro glasuuri jaoks kuumuta paksu põhjaga keedunõus kondenspiim koos või ja kakaoga (pidevalt segades) mõned minutid, kuni segu on veidi paksemaks kuumenenud. Vala koheselt muffinitele.
Kõige peale võib kaunistuseks lisada kookoshelbeid, pähkleid, mandlilaaste või šokolaadi.
Delicioso!
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Lisa sulatatud või ja piim ning sega. Sega omavahel kuivained ja lisa munasegule. Kui segu on ühtlane, lisa viimasena riivitud porgand.
Jaga taigen 12 muffinivormi vahel ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Brigadeiro glasuuri jaoks kuumuta paksu põhjaga keedunõus kondenspiim koos või ja kakaoga (pidevalt segades) mõned minutid, kuni segu on veidi paksemaks kuumenenud. Vala koheselt muffinitele.
Kõige peale võib kaunistuseks lisada kookoshelbeid, pähkleid, mandlilaaste või šokolaadi.
Delicioso!