Brasiillaste teada-tuntud magus ahvatlus! Retsepti sain otse enda tuttavalt brasiillaselt, kelle käe all need ka selgeks õppisin.
Sega paksu põhjaga keedunõus kokku kondenspiim, kakao ja või. Kuumuta tasasel tulel pidevalt segades (kondenspiim kõrbeb väga kergesti põhja) umbes 10 minutit kuni segu on piisavalt paksenenud ja tuleb keedunõu külgedelt lahti.
Aseta külmikusse kuni mass on täielikult jahtunud. Võta välja ja veereta ükshaaval peopesade vahel massist pallikesed ning kasta need šokolaadigraanulitest läbi nii, et need oleksid korralikult kaetud. Aseta külmikusse, brigadeirod muutuvad külmas tugevamaks. Ja nii lihtsalt see keerulise nimega maiustus valmibki. Eu gosto muito! Delicioso! - ütleks selle peale brasiillane.
Koostisosad
Juhised
Sega paksu põhjaga keedunõus kokku kondenspiim, kakao ja või. Kuumuta tasasel tulel pidevalt segades (kondenspiim kõrbeb väga kergesti põhja) umbes 10 minutit kuni segu on piisavalt paksenenud ja tuleb keedunõu külgedelt lahti.
Aseta külmikusse kuni mass on täielikult jahtunud. Võta välja ja veereta ükshaaval peopesade vahel massist pallikesed ning kasta need šokolaadigraanulitest läbi nii, et need oleksid korralikult kaetud. Aseta külmikusse, brigadeirod muutuvad külmas tugevamaks. Ja nii lihtsalt see keerulise nimega maiustus valmibki. Eu gosto muito! Delicioso! - ütleks selle peale brasiillane.