Kuna aed uputab juba suvikõrvitsatest, valmis seekord midagi hooajalist. Suvikõrvitsast saab ideaalse mahlase plaadipiruka. Kuna tegemist on põhjata pirukaga, on selle valmistamine ääretult lihtne, vaja vaid koostisosad tükeldada, kokku segada ja ahju visata.
Haki suvikõrvits kuubikuteks ja tükelda sibul, paprika ning kirsstomatid. Sega need suures kausis riivjuustu, singikuubikute ja peeneks tükeldatud tilliga. Lisa jahu, sool ja õli, sega kõik ühtlaseks ja vala segu ahjuplaadile.
Klopi munad piimaga ning vala ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.
Koostisosad
Juhised
Haki suvikõrvits kuubikuteks ja tükelda sibul, paprika ning kirsstomatid. Sega need suures kausis riivjuustu, singikuubikute ja peeneks tükeldatud tilliga. Lisa jahu, sool ja õli, sega kõik ühtlaseks ja vala segu ahjuplaadile.
Klopi munad piimaga ning vala ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun. Lase veidi jahtuda ja serveeri soojalt.