KategooriaMagusRaskusasteKeskmine
Vahelduseks tavalisele browniele midagi ergemat. Konjaki asemel võib kasutada ka pehmema maitsega likööri või midagi muud.
Vahusta munad suhkruga. Sulata või, sega sisse šokolaad ja sulata kogu mass ühtlaseks ning lisa koos konjakiga muna-suhkru segule.
Sega omavahel jahu, kakao ja küpsetuspulber ning sega kogu eelneva seguga ühtlaseks taignaks. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm suurusega vormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 20-30 minutit.
Lõpptulemusena peaks kook jääma pealt kuiv ja seest niiske, siis on küpsusaste õige. Mina lasin browniel vormis täielikult jahtuda, sest parimad maitsed tulevad esile külmalt. Kuid soovi korral võib seda serveerida ka soojalt. Kindlasti soovitan brownie veel enne täielikult jahtumist kile või millegi muuga katta või karpi pakkida, nii säilib brownie pehmus ja mahlasus.
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad suhkruga. Sulata või, sega sisse šokolaad ja sulata kogu mass ühtlaseks ning lisa koos konjakiga muna-suhkru segule.
Sega omavahel jahu, kakao ja küpsetuspulber ning sega kogu eelneva seguga ühtlaseks taignaks. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm suurusega vormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 20-30 minutit.
Lõpptulemusena peaks kook jääma pealt kuiv ja seest niiske, siis on küpsusaste õige. Mina lasin browniel vormis täielikult jahtuda, sest parimad maitsed tulevad esile külmalt. Kuid soovi korral võib seda serveerida ka soojalt. Kindlasti soovitan brownie veel enne täielikult jahtumist kile või millegi muuga katta või karpi pakkida, nii säilib brownie pehmus ja mahlasus.