Printimise sätted:

Hennessy brownie

Kogus9 portsjonitEttevalmistusaeg20 minutitKüpsetusaeg20 minutitAeg kokku40 minutit

Vahelduseks tavalisele browniele midagi ergemat. Konjaki asemel võib kasutada ka pehmema maitsega likööri või midagi muud.

Koostisosad
 3 muna
 220 g suhkrut
 130 g nisujahu
 40 g kakaopulbrit
 100 g tumedat šokolaadi
 200 g võid
 30 ml Hennessy konjakit/rummi/likööri (võib ka rohkem, maitse järgi)
1

Vahusta munad suhkruga. Sulata või, sega sisse šokolaad ja sulata kogu mass ühtlaseks ning lisa koos konjakiga muna-suhkru segule.

2

Sega omavahel jahu, kakao ja küpsetuspulber ning sega kogu eelneva seguga ühtlaseks taignaks. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm suurusega vormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 20-30 minutit.

3

Lõpptulemusena peaks kook jääma pealt kuiv ja seest niiske, siis on küpsusaste õige. Mina lasin browniel vormis täielikult jahtuda, sest parimad maitsed tulevad esile külmalt. Kuid soovi korral võib seda serveerida ka soojalt. Kindlasti soovitan brownie veel enne täielikult jahtumist kile või millegi muuga katta või karpi pakkida, nii säilib brownie pehmus ja mahlasus.

Nutrition Facts

Servings 9