Idee ühendada vaarikad ja brownie sain Olga Kaju blogist, koostisosi ja koguseid kohandasin siis ise. Mahlased vaarikad tasakaalustavad hästi seda rammusat ja tummist kooki ning tulemuseks on üks vastupandamatu šokolaadine suutäis. Lisaks valmib see imelihtsalt ja lühikese ajaga!
Kõigepealt vahusta munad suhkruga ühtlaseks. Seejärel sulata või, lisa sulanud võisse tume šokolaad ja sega madalal kuumusel, kuni kogu segu on ühtlane ning seejärel sega see vahustatud munadega. Viimasena lisa omavahel segatud jahu ja kakaopulber ning sega kõik ühtlaseks taignaks.
Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm mõõtudega kandilisse küpsetusvormi, suru taignasse vaarikad ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit. Brownie on valmis, kui taigen on pealt kuiv ja seest mahlane.
Kui soovid katta brownie õrna šokolaadiglasuuriga, siis lase browniel kindlasti enne jahtuda. Sega omavahel madalal kuumusel kõik glasuuri koostisosad ja kuumuta seni, kui glasuur on ühtlane ja veidi paksemaks muutunud. Lase veidi jahtuda ning nirista browniele. Võid kaunistada lisaks ka pähklite või mandlilaastudega.
Selleks, et brownie oleks värske ja mahlane ka järgmisel päeval, soovitan säilitada seda suletud karbis või katta kilega.
Koostisosad
Juhised
Kõigepealt vahusta munad suhkruga ühtlaseks. Seejärel sulata või, lisa sulanud võisse tume šokolaad ja sega madalal kuumusel, kuni kogu segu on ühtlane ning seejärel sega see vahustatud munadega. Viimasena lisa omavahel segatud jahu ja kakaopulber ning sega kõik ühtlaseks taignaks.
Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm mõõtudega kandilisse küpsetusvormi, suru taignasse vaarikad ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit. Brownie on valmis, kui taigen on pealt kuiv ja seest mahlane.
Kui soovid katta brownie õrna šokolaadiglasuuriga, siis lase browniel kindlasti enne jahtuda. Sega omavahel madalal kuumusel kõik glasuuri koostisosad ja kuumuta seni, kui glasuur on ühtlane ja veidi paksemaks muutunud. Lase veidi jahtuda ning nirista browniele. Võid kaunistada lisaks ka pähklite või mandlilaastudega.
Selleks, et brownie oleks värske ja mahlane ka järgmisel päeval, soovitan säilitada seda suletud karbis või katta kilega.