Suhkruvaba brownie

Kategooria, RaskusasteKeskmine

Kerge ja tervislik brownie, mis on vaba suhkrust, nisust ja laktoosist. Rasvainena kasutasin avokaadot, magustajana mett ja datleid. Seetõttu tuleb arvestada, et antud brownie on pigem vähemagus ja neile, kes otsivad kehasõbralikumaid retsepte.

Kogus9 portsjonit

Ettevalmistusaeg30 minutitKüpsetusaeg35 minutitAeg kokku1 tund 5 minutit

Koostisosad
 150 g kivita datleid
 2 avokaadot
 3 muna
 3 spl mett
 50 g kakaopulbrit
 100 g kaerajahu või mandlijahu
 0,50 tl küpsetuspulbrit
 1 spl kakaopulbrit katteks

1

Leota datleid vees, kuni need on pehmed (kiirema tulemuse saavutamiseks keeda mõned minutid). Seejärel vala enamus veest ära (jäta alles kuskil 50 ml) ja püreesta datlid koos avokaado ja meega kreemjaks. Vahusta munad ja lisa segule.

2

Järgmisena lisa omavahel segatud kuivained ja sega taigen ühtlaseks. Brownie sisse sobivad hästi ka pähklid või kuivatatud marjad.

3

Vala küpsetuspaberiga kaetud 20x20 cm koogivormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30-35 minutit. Lase täielikult jahtuda ja sõelu browniele katteks kakaopulbrit.

Koostisosad

Koostisosad
 150 g kivita datleid
 2 avokaadot
 3 muna
 3 spl mett
 50 g kakaopulbrit
 100 g kaerajahu või mandlijahu
 0,50 tl küpsetuspulbrit
 1 spl kakaopulbrit katteks

Juhised

1

Leota datleid vees, kuni need on pehmed (kiirema tulemuse saavutamiseks keeda mõned minutid). Seejärel vala enamus veest ära (jäta alles kuskil 50 ml) ja püreesta datlid koos avokaado ja meega kreemjaks. Vahusta munad ja lisa segule.

2

Järgmisena lisa omavahel segatud kuivained ja sega taigen ühtlaseks. Brownie sisse sobivad hästi ka pähklid või kuivatatud marjad.

3

Vala küpsetuspaberiga kaetud 20x20 cm koogivormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30-35 minutit. Lase täielikult jahtuda ja sõelu browniele katteks kakaopulbrit.

Suhkruvaba brownie

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga