Printimise sätted:

Mahlane rabarberi-šokolaadikook rukkijahuga

Kogus10 portsjonitEttevalmistusaeg15 minutitKüpsetusaeg30 minutitAeg kokku45 minutit

Minu jaoks uus ja huvitav kooslus - rabarber ja šokolaad. Ääretult mahlane ja šokolaadiselt tummine kook. Ja mis kõige parem, seda on nii lihtne valmistada!

Koostisosad
 350 g rabarbereid
 4 muna
 150 g suhkrut
 150 g võid
 200 g tumedat šokolaadi
 50 g rukkijahu
 75 g nisujahu
 1 tl küpsetuspulbrit
1

Kõigepealt vahusta munad suhkruga. Seejärel sulata potis või, lisa tume šokolaad ja sega, kuni šokolaad on ühtlaselt sulanud. Lisa munavahule omavahel segatud kuivained, seejärel lisa sulatatud või ja šokolaadi segu ning sega ühtlaseks.

2

Koori ja tükelda rabarber ning lisa taignale. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga küpsetusvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Lase veidi jahtuda ja serveeri.

Nutrition Facts

Servings 0