Kodused suhkruvabad müslibatoonid

Kategooria, RaskusasteAlgaja

Tervislik vahepala on kõige kindlam ise valmis teha. Antud retsepti saab kohandada vastavalt maitsele ja vastavalt sellele, milliseid pähkleid ja seemneid kodus parasjagu olemas on.

Kogus1 portsjon

Ettevalmistusaeg15 minutitKüpsetusaeg25 minutitAeg kokku40 minutit

Koostisosad
 150 g kaerahelbeid (eelistatult täistera)
 1 spl linaseemneid või seesamiseemneid
 50 g india pähkleid
 50 g mandleid
 peotäis kõrvitsaseemneid
 100 g kivideta datleid
 100 ml vett

1

Sega omavahel kaerahelbed, mandlid, india pähklid ja seemned (võid pähkleid ja mandleid soovi korral ka veidi tükeldada).

2

Seejärel püreesta datlid veega pastaks. Sega püree kuivainetega ja vala segu küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm mõõtudega kandilisse küpsetusvormi.

3

Küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni batoon on pealt pruunikas (siiski jälgi, et servad kõrbema ei läheks). Jahuta küpsetis enne lahti lõikamist täielikult ning parim on neid säilitada külmikus.

Koostisosad

Koostisosad
 150 g kaerahelbeid (eelistatult täistera)
 1 spl linaseemneid või seesamiseemneid
 50 g india pähkleid
 50 g mandleid
 peotäis kõrvitsaseemneid
 100 g kivideta datleid
 100 ml vett

Juhised

1

Sega omavahel kaerahelbed, mandlid, india pähklid ja seemned (võid pähkleid ja mandleid soovi korral ka veidi tükeldada).

2

Seejärel püreesta datlid veega pastaks. Sega püree kuivainetega ja vala segu küpsetuspaberiga kaetud 22x22 cm mõõtudega kandilisse küpsetusvormi.

3

Küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni batoon on pealt pruunikas (siiski jälgi, et servad kõrbema ei läheks). Jahuta küpsetis enne lahti lõikamist täielikult ning parim on neid säilitada külmikus.

Kodused suhkruvabad müslibatoonid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga