Tervislikum versioon browniest - nisuvaba, suhkruvaba, laktoosivaba!
Vahusta munad ja sega sisse püreestatud banaanid, kookosõli (kui jahedas hoitud, siis sulata enne) ja agaavisiirup. Seejärel lisa omavahel segatud kuivained ja sega kogu mass ühtlaseks. Juhul kui taigen on liiga vedel, lisa jahu ja kakaopulbrit juurde. Viimasena puista sisse peotäis rosinaid või tükeldatud datleid, mis annavad browniele magusama maitse. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 20x20 cm suurusega kandilisse küpsetusvormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.
Glasuur kanna juba veidi jahtunud browniele, et see liialt voolama ei hakkaks. Selleks kuumuta madalal kuumusel kookosõli, agaavisiirup, kakaopulber ja kaneel samal ajal pidevalt segades, kuni glasuur on ühtlane. Kanna browniele, kaunistuseks on hea lisada ka marju. Brownie on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult, kuid enne lahti lõikamist lase kindlasti veidi jahtuda.
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad ja sega sisse püreestatud banaanid, kookosõli (kui jahedas hoitud, siis sulata enne) ja agaavisiirup. Seejärel lisa omavahel segatud kuivained ja sega kogu mass ühtlaseks. Juhul kui taigen on liiga vedel, lisa jahu ja kakaopulbrit juurde. Viimasena puista sisse peotäis rosinaid või tükeldatud datleid, mis annavad browniele magusama maitse. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud 20x20 cm suurusega kandilisse küpsetusvormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.
Glasuur kanna juba veidi jahtunud browniele, et see liialt voolama ei hakkaks. Selleks kuumuta madalal kuumusel kookosõli, agaavisiirup, kakaopulber ja kaneel samal ajal pidevalt segades, kuni glasuur on ühtlane. Kanna browniele, kaunistuseks on hea lisada ka marju. Brownie on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult, kuid enne lahti lõikamist lase kindlasti veidi jahtuda.