Imelihtne, mahlane ja maitsekas apelsinikeeks sobib hästi pühapäeva hommikusse.
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ning sulata või. Sega nii kuivained kui või munavahu hulka.
Seejärel lisa segule kohupiim, hapukoor ning kõige viimasena apelsini riivitud koor ja pressitud mahl.
Vala võiga määritud 25x11 cm suurusega keeksivormi ning küpseta 175-kraadises (pöördõhuga) ahjus 50 minutit kuni 1 tund, kuni keeks on pealt õrnalt pruunikaks küpsenud ja keeksi sisse torgatud tikk jääb kuivaks (keeks on seest valmis).
Kaunistamiseks sulatasin 100 g valget šokolaadi ja valasin keeksile.
Koostisosad
Juhised
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ning sulata või. Sega nii kuivained kui või munavahu hulka.
Seejärel lisa segule kohupiim, hapukoor ning kõige viimasena apelsini riivitud koor ja pressitud mahl.
Vala võiga määritud 25x11 cm suurusega keeksivormi ning küpseta 175-kraadises (pöördõhuga) ahjus 50 minutit kuni 1 tund, kuni keeks on pealt õrnalt pruunikaks küpsenud ja keeksi sisse torgatud tikk jääb kuivaks (keeks on seest valmis).
Kaunistamiseks sulatasin 100 g valget šokolaadi ja valasin keeksile.